Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Must film by the Wave-London Boulevard

Ένας πρώην κατάδικος αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το αμαρτωλό παρελθόν, κάνοντας μια νέα αρχή με μια νεαρή ηθοποιό. Δυσκολεύεται όμως να μπει στον ίσιο δρόμο, αφού ο τοπικός βαρόνος του εγκλήματος, προσπαθεί να τον πείσει να συνεργαστούν ξανά στις βρώμικες δουλειές του.
Ο Colin Farrel υποδύεται τον ρόλο του πρώην κατάδικου, δίνοντας μια πειστική ερμηνεία του σκληροτράχηλου…που γίνεται ρομαντικός, όποτε εκείνος θελήσει!
Στον ρόλο της νεαρής ηθοποιού η Keira Knightley ,ενώ την παράσταση κλέβει ο Ray Winstone, στο ρόλο του αδίστακτου αρχηγού της συμμορίας.
Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του William Monahan βραβευμένου σεναριογράφου της ταινίας «The Departed», και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίου του συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Ken Bruen.
Η ταινία θα μπορούσε να είναι μια κλασσική ταινία Guy Ritchie… προσωπικά την κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με την ταινία In Bruges, όπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε και πάλι τον Colin Farrel. Θα μπορούσε όμως να συγκριθεί και με την ταινία του Brian De Palma… «Carlito’s way» όπως είπε και ένας φίλος….

Wave (see you at the movies)

2 σχόλια:

  1. Θα την δω οπωσδήποτε!!

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός και μόνο ότι τέθηκε θέμα σύγκρισης, από κάποιον, της συγκεκριμένης ταινίας με το καλσσικό και αγαπημένο "Carlito's Way" είναι αρκετό για να τη δω. Είτε για να διαπιστώσω την ποιότητά της, είτε για να την απομυθοποιήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή