Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΥΛΟΥΡΗ..."Ξε-βάψου"....


photo by Katerina Dramitinou

Έχετε και εσείς την εντύπωση ότι ο μόνος λόγος που γίνονται εκλογές είναι για να διαπιστωθεί αν οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές?
Μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, καταλάβατε, ότι όλα αυτά που σας έλεγαν για το σοσιαλισμό ήταν ψέμματα και όλα εκείνα που σας έλεγαν για τον καπιταλισμό ήταν αλήθεια! 
"Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά Πατέρα?'' Γιατί σε δέκα χρόνια θα έχουνε ξεχάσει το "Μακεδονικό", γιατί θα κλείσουνε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, γιατί όποιος διαφωνεί μαζί τους...θα κατέβει απο το τραί(ε)νο, γιατί λάβανε το μήνυμα....πάντα σεμνά και ταπεινά...
Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι...ανόητοι(Μαλάκες). "Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τάνκς, απο τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση".
Ένα πράγμα που πρέπει να μάθουμε για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις golf και να νικήσεις τον Πρόεδρο! Αμφιβάλλετε πως άμα βάλουμε την τωρινή κυβέρνηση υπεύθυνη για την έρημο Σαχάρα, σε τέσσερα - πέντε χρονάκια θα υπάρχει έλλειψη άμμου?
"Συγχαρητήρια για τις καταπληκτικές και υπέροχες μαλακίες που κάνατε" είπε τις προάλλες στον προκάτοχο του ο νέος υπουργός και υποσχέθηκε να συνεχισει το έργο του!
Η Δημοκρατία όπως και ο Χριστιανισμός δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ! Φαντάσου την Δημοκρατία σαν μια ωραία γκόμενα, που για να σου μείνει πιστή....πρέπει να της κάνεις έρωτα κάθε μέρα! Σίγουρα όλοι θα θέλατε να ψηφίσετε τον καλύτερο, αλλά δεν είναι ποτέ υποψήφιος...!Τουλάχιστον ψήφισε αυτόν που υπόσχεται λιγότερα, σίγουρα θα ειναι ο λιγότερο απογοητευτικός...
Κάτω απο το λιθόστρωτο είναι η παραλία...για τους παλιούς!


Π. Πόντικας.


ΥΓ. Τι θα κάνουμε εμείς οι Ευρωπαίοι σε περίπτωση πολέμου?
Προφανώς θα παίξουμε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό σαν διοργανώτρια χώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου