Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ted...



... Αλήθεια πως θα σας φαινόταν ένα άτακτο, αθυρόστομο, χνουδωτό αρκουδάκι που πίνει, ''χουφτώνει'' και καπνίζει μαριχουάνα; 
Αποτέλεσμα μιας ευχής που έκανε ο John, ένα παιδάκι μοναχικό και αδύναμο να ενταχθεί σε οποιαδήποτε παρέα, είναι ένας αρκούδος, ο Ted, που μεγαλώνει μαζί με το παιδάκι, που γίνεται άντρας και συνεχίζει να έχει τις αδυναμίες που είχε και όταν ήταν μικρός!
Ένα ''παραμύθι'' που συνδυάζει live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να ξεχάσουν το σκανδαλιάρικο παιδί μέσα τους και να θυμηθούν λίγο την εφηβεία τους!
Καταιγιστικοί ρυθμοί, ''βρώμικοι'' διάλογοι, και μια πολύ εύστοχη κριτική ματιά πάνω στα τεκταινόμενα της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας!
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ''ενήλικες'' κωμωδίες εδώ και καιρό, και σίγουρα μια εξαιρετική κινηματογραφική επιλογή για μια πολύ ευχάριστη χριστουγεννιάτικη βραδιά...
Από τον Σεθ ΜακΦάρλεν, δημιουργό της πολυβραβευμένης με ΕΜΜΥ τηλεοπτικής σειράς Family Guy, μια ανατρεπτική κωμωδία φαινόμενο με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ στο ρόλο ενός αιώνιου έφηβου και της ''καυτής'' Μίλας Κούνις στο ρόλο της υπομονετικής συντρόφου!!
...Thunder buddies for life, right, Johnny? … Fucking right...
Π. Πόντικας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου