Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Cine news 1η Ιουνίου


Πόσο πορνό είναι η ταινία για τον Dominigue Gaston Andre Strauss-Kahn; Γιατί επέλεξε τώρα να 
μιλήσει η Charlize Theron για τον ''βιασμό'' της ιδιωτικής της ζωής, και γιατί θεωρήθηκε ''αμαρτωλή'' και ακατάλληλη η αφίσα της Eva Green στην νέα ταινία του Frank Miller, Sin City: A Dame to kill for;
Τι να πω! Τουλάχιστον ο George Clooney θα ασχοληθεί με την πολιτική; Ο Oliver Stone πάντως μοιράζει δεξιά και κυρίως αριστερά συγχαρητήρια!
Καλησπέρα, καλησπέρα! Όπως καταλάβατε, εγκαίνια για την καινούργια στήλη με θέμα το Cinema, όπου θα ενημερώνεστε για τα κινηματογραφικά νέα και όχι μόνο! Ξεκινάω ευθύς αμέσως στέλνοντας τις ευχές μου στον Morgan Freeman ο οποίος κλείνει τα 77 χρόνια ζωής! Βέβαια σαν σήμερα γεννήθηκε και η Merilyn Monroe, ακόμα να μάθουμε τις έγινε το μοιραίο βράδυ όπου ''έσβησε''ξαφνικά ο ξανθός άγγελος, μάθαμε όμως πρόσφατα ότι με τα αδέρφια Kennedy (όλα) είχε αναπτύξει ''ιδιαίτερες'' σχέσεις όπως άλλωστε και η Jackie Kennedy...χαμός!
Ας δούμε τώρα ποιες ταινίες θα προβληθούν στις αθηναϊκές αίθουσες την Πέμπτη 5/6. Έχουμε και λέμε, μια Sci-Fi περιπέτεια με τον Tom Cruise, ένα αμερικάνικο θρίλερ με ηχηρό καστ, η βιογραφία του Yves Saint Laurent, το νέο φίλμ του Atom Egoyan και μια κωμωδία μου έχει σπάσει τα ταμία στη Γαλλία. Με τίτλους οι ταινίες: Στα όρια του Αύριο, Σκουριασμένη πόλη, Yves Saint Laurent, Τα Δεσμά του Διαβόλου, Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε; 
Μην ξεχάσω να αναφερθώ όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2014, έχετε περιθώριο να κάνετε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 13 Ιουλίου. 
52 ταινίες φτάνουν για να χορτάσετε τον Jean-Luc Godard; Μεγάλο αφιέρωμα στον ''Αναρχικό''  δεξιοτέχνη της 7ης τέχνης ξεκινά στην ταινιοθήκη στις 5/6. Τι άλλο ξέχασα; Α!  Στο νεοκλασικό κτίριο του Πολιτιστικού κέντρου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ρουφ, η εκκλησία συναντά την 7η τέχνη! Όσοι πιστοί προσέλθετε! 
Καλό μήνα να έχουμε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα μέχρι τότε να περνάτε καλά.

Με Εκτίμηση 
Π. Πόντικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου