Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

True Detective. Δεύτερος κύκλος


Ξεχάστε όλες (ή περίπου όλες) τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το δεύτερο κύκλο του «True Detective», Ο δημιουργός του, Νικ Πιτζολάτο, ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει με το κάστινγκ της δεύτερης σειράς επεισοδίων που γνωρίζουμε ήδη από την έναρξη της σειράς πως θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου κύκλου, κόντρα στις επιθυμίες των φανατικών θαυμαστών της σειράς που θα ήθελαν τους αγαπημένους τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Γούντι Χάρελσον να επιστρέφουν.

«Κυριολεκτικά, ούτε μια φήμη για το κάστινγκ απ' όσες έχουν κυκλοφορήσει δεν είναι αληθινή», δήλωσε ο Πιτζολάτο. «Διαβάζω δεξιά και αριστέρα πως "σύμφωνα με πηγές...". Δεν υπάρχουν "πηγές". Είμαι μόνο εγώ και άλλοι δύο τύποι και για την ώρα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το ποιος θα πρωταγωνιστεί στο δεύτερο κύκλο του "True Detective". Εχω μιλήσει μόνο σε έναν άνθρωπο και αυτό είναι. Δεν έχουμε κάστινγκ. Εχω, ωστόσο, μια μυστική λίστα.»

Ο Πιτζολάτο περιμένει να κλειδώσει το όνομα του σκηνοθέτη που θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για τους πρωταγωνιστές του, καθώς γνωρίζουμε ήδη πως ο Κάρι Φουκουνάγκα που σκηνοθέτησε τον πρώτο κύκλο δεν θα επιστρέψει ως σκηνοθέτης αλλά ίσως σαν μέλος της παραγωγής.

Για τις φήμες που θέλουν στο δεύτερο κύκλο να πρωταγωνιστούν μόνο γυναίκες ως κεντρικοί χαρακτήρες ο Πιτζολάτο δήλωσε: «Κι αυτό είναι μια φήμη που δεν έχει καμία βάση. Υπάρχει ένας κεντρικός γυναικείος χαρακτήρας αλλά τίποτα περισσότερο», ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως οι κεντρικοί πρωταγωνιστές θα είναι τέσσερις, πράγμα που έρχεται να κλειδώσει προηγούμενη δήλωσή του πως «η επόμενη σεζόν του “True Detective” θα έχει να κάνει με σκληρές γυναίκες, κακούς άντρες και τη μυστική ιστορία του αποκρυφισμού του αμερικανικού δικτύου μεταφορών.»

Μέχρι στιγμής, ο Πιτζολάτο έχει γράψει τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του «True Detective» και έχει μερικές ιδέες για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον τρίτο κύκλο, εκεί όπου βλέπει - για την ώρα - και το οριστικό τέλος της σειράς: «Κάθε σεζόν, δημιουργώ από την αρχή μια καινούρια σειρά. Δεν μπορεί να είναι ίδια με την πρώτη σεζόν. Για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει να σκεφτώ αντισυμβατικά. Και αυτό είναι εξοντωτικό. Η δουλειά είναι εξοντωτική και γράφω το κάθε επεισόδιο ένα προς ένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορώ να το κάνω αυτό για περισσότερα από τρία χρόνια. Θα ήθελα να έχω μια κανονική τηλεοπτική σειρά, με προκαθορισμένο σκηνικό, συγκεκριμένους ηθοποιούς και απλά να φέρνω ανθρώπους να βοηθούν και να μην χρειάζεται να βρίσκομαι εκεί κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό θα ήταν τέλειο.»

πηγή: flix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου