Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

πενήντα αποχρώσεις του Μπουσέμι. Δείτε το τρέιλερ!!!!!


Ανοιχτή επιστολή στον παραγωγό της ταινίας

Παίρνεις το μπεστ σέλερ της χρονιάς, τη τριλογία βιβλίων που είναι υπεύθυνη για την απογείωση του κινήματος «mommy porn» στη Αμερική. Παίρνεις για πρωταγωνίστρια ένα τοπ μόντελ που έκανε το ντεμπούτο της σε ταινία του πατριού της Αντόνιο Μπαντέρας, αλλά δεν πειράζει γιατί διαφήμισε και τα Mango τζινς και είναι αντικειμενικά πανέμορφη, άρα κατάλληλη για τον ρόλο της υποτακτικής σε σαχλές σαδομαζοχιστικές σκηνές. Κανονίζεις τη πρεμιέρα της ταινίας ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ώστε οι περίχαρες κυριούλες να χρειαστεί να θυσιάσουν το δείπνο σε ακριβό εστιατόριο με τα απαραίτητα αφροδισιακά οστρακοειδή για μια επίσκεψη στο σινεμά.
Φρόντισες να κυκλοφορήσουν από κοσμήματα μέχρι εσώρουχα, σεξουαλικά βοηθήματα και μπουκάλια κρασιού με την επωνυμία της ταινίας
Το μόνο που απέμεινε ήταν να βρεις τον κατάλληλο πρωταγωνιστή που θα  συγκινούσε  τις γυναικείες καρδιές και θα μούσκευε τα εσώρουχα που τους πούλησες.
Όταν λες καυτός, σέξι και δισεκατομμυριούχος με έφεση σε ερωτικά παιχνίδια με μεταξωτές γκρι γραβάτες, ποιος είναι ο πρώτος σταρ του Χόλιγουντ που σου έρχεται στο μυαλό;. Ντάνι ντε Βίτο, αλλά εντάξει ο Ντάνι  είναι λίγο μεγαλούτσικος για να παίξει έναν εικοσιεφτάχρονο αρά ποια είναι η επόμενη φυσική επιλογή. 
Στιβ Μπουσέμι. Μα όλα εγώ πια;
Τι πήγες και έκανες όμως; Βρήκες έναν άχρωμο, άοσμο ο οποίος o οποίος έχει λιγότερη προσωπικότητα κι από τις γκρι γραβάτες του. Τώρα αν πατώσει η ταινία, ποιος θα φταίει;
Μόνο ρίξε μια ματιά να δεις πόσο καυτή θα ήταν η ταινιούλα σου αν είχες κάνει την σωστή επιλογή.

Γιώργος Τρίκερι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου