Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

AnimaSyros Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων


Κάλεσμα σε Animators και Σκηνοθέτες για συμμετοχή:


Το AnimaSyroς Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 και καλεί animators, σκηνοθέτες ή παραγωγούς που έχουν ένα animation έτοιμο για προβολή, να δηλώσουν συμμετοχή.

Το AnimaSyros 8.0 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 και στο φετινό πρόγραμμα η διοργάνωση εισάγει ένα καινούργιο τμήμα, που αποτελείται από μεγάλου μήκους παραγωγές. Επίσης, το ετήσιο Φόρουμ αναβαθμίζεται και γίνεται μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου, που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης στους προσκεκλημένους του φεστιβάλ.

Το μεγαλύτερο βάρος των προβολών θα σηκώσουν και φέτος οι μικρού μήκους ταινίες. Το επίσημο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διαγωνιστικά προγράμματα (Διεθνές + Σπουδαστικό), δύο τμήματα που περιλαμβάνουν μικρού μήκους ταινίες εκτός διαγωνισμού (Διεθνές + Ελληνικό Πανόραμα), αφιερώματα σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και φεστιβάλ animation απ’ όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, και παράλληλες δράσεις με επίκεντρο την Ερμούπολη και τα κινούμενα σχέδια.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Ιουλίου 2015.

Για την Αίτηση Συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.animasyros.gr/index.php/GR/new-2/229-to-animasyros-8-0-erxetai

πηγή: socartes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου