Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σινεμά με την Βίκυ: Tusk, μια περίεργη μεταμόρφωση


Σκηνοθεσία Kevin Smith (2014)

Ο Wallace, κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε web radio. Ύστερα από ένα φρικαλέο βίντεο που πέφτει στην αντίληψή του, όπου ένας νεαρός ακρωτηριάζει καταλάθος το ένα του πόδι, αποφασίζει να ταξιδέψει έως τον Καναδά, για να πάρει συνέντευξη από το νεαρό. Κάτι άλλο όμως, θα τραβήξει την προσοχή του....
Αμερικανικό comedy / horror δια χειρός και όμματος Kevin Smith, του ασύλληπτου και ιδιαίτερου για την εποχή του, Clerks (ακολουθεί και Clerks 2).
Δεν θέλω να υπεραναλύσω. Ξεκίνησε σχετικά ευχάριστα, η σκηνοθεσία ήταν καλή, οι ερμηνείες των Johnny Depp και Michael Parks, εξίσου καλές, οι Justin Long και Haley Joel Osment, αδιάφοροι, και η ιστορία, η οποία είναι φανερά επηρεασμένη από εκείνη του Human Centipede, είναι γελοία κι απαίσια οπτικά.
Για να κλείσω την κριτική με ένα αισιόδοξο επίλογο για τον αγαπημένο μας Smith, θα πω απλώς ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο trollάρισμά του και μαγκιά του που έχει τη διάθεση να σκηνοθετεί και να γράφει ό,τι εκείνος γουστάρει. Σε αυτό τον παραδέχομαι.
Trivia:
Οι δύο νεαρές υπάλληλοι στο κατάστημα στον Καναδά, είναι οι κόρες των Kevin Smith και Johnny Depp (δεν χρειάζεται να πω ποια είναι ποια, θα τις καταλάβετε).

Βίκυ Ελευθερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου