Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ντοκιμαντέρ για τον Keith Richards στο Netflix


“Keith Richards: Under the Influence”, το νέο ντοκιμαντέρ του Morgan Neville που υπόσχεται να δώσει μια νέα οπτική στο ήχο και τις επιρροές του θρυλικού μέλους των Rolling Stones, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το Σεπτέμβρη στο Netflix.

Ο Neville έχει ήδη ένα Oscar το 2014 για το ντοκιμαντέρ για τους backup singers, με τίτλο Twenty Feet from Stardom που αναφέρει και το κλασσικό τραγούδι των Rolling Stones, Gimme Shelter.

«Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να δείξει μια τόσο φρέσκια οπτική στο έργο του Keith Richards και τις επιρροές του καλύτερα από τον Morgan Neville», ανέφερε η Lisa Nishimura, υπεύθυνη του τμήματος original ντοκιμαντέρ του καναλιού. «Οι θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη θα λατρέψουν τις σπάνιες στιγμές που έχει αποτυπώσει στο ντοκιμαντέρ.»

O Neville επίσης έχει κάνει ντοκιμαντέρ για τους Pearl Jam, Johnny Cash και Ray Charles.

«Προς μεγάλη μου ανακούφιση ο Keith Richards φάνηκε να είναι ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος χιούμορ, γνώση και σοφία.», είπε ο Neville. «Αυτός είναι ο πραγματικός Keith που δούλεψε γι’ αυτή την ταινία, είμαι πραγματικά περήφανος να προβληθεί παγκόσμια μέσω του Netflix.»

Το Keith Richards: Under the Influence επισκέπτεται σημαντικά μέρη και ανθρώπους που επηρέασαν το μουσικό. Από το Σικάγο, όπου ο Richards πρωτοσυνάντησε τον Buddy Guy και τον Muddy Waters και τον Howling Wolf μέχρι τη Nashville Chess Records που εξερεύνησε τη μεγάλη του αγάπη για την country μουσική. Αλλά και η Νέα Υόρκη όπου ηχογράφησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του μαζί με τον Steve Jordan και τον Waddy Wachtel. Επίσης εμφανίζονται και φίλοι του όμως ο Tom Waits.


Ο Neville κάνει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τους: Justin Wikes((What Happened, Miss Simone?, Under African Skies) και Jane Rose (Crossfire Hurricane, Shine a Light). Η παγκόσμια πρεμιέρα του είναι στις 18 Σεπτέμβρη στο Netflix.

πηγή: thegreviewer.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου