Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Χωράει μια ιστορία σε 4 λεπτά?


Θα μας πεις μία ιστορία; 
Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι Τέσσερα Λεπτά από τη Φαντασία σου…

Η ομάδα "The Open Minds" στη Θεσσαλονίκη έχει μία πρόκληση 4 λεπτών που μας προτείνει να την δεχθούμε.

Ας δούμε τι μας αναφέρει παρακάτω:
"Έχεις σκεφτεί ποτέ πόση ζωή χωράει μέσα σε Τέσσερα Λεπτά; Αν αυτή τη στιγμή το μυαλό σου έχει πάρει στροφές για να απαντήσει στην ερώτηση, είσαι στο κατάλληλο μέρος!
Τα Τέσσερα Λεπτά είναι η προσπάθεια της Νατάσσας Καραμανλή και της ομάδας “The Open Minds” στη Θεσσαλονίκη να ξυπνήσουν τη Δημιουργικότητα και τη Φαντασία που κρύβονται μέσα σου.
Η Πρόκληση έχει ως εξής: Δημιούργησε μία ιστορία, η οποία θα απεικονίζει τη δράση Τεσσάρων Λεπτών. Η ιστορία αυτή μπορεί να έχει τη μορφή κειμένου, ή ποιήματος.
Περιορισμός στη φαντασία ποτέ δεν υπήρξε και για αυτό δε θα υπάρξει ούτε και τώρα. Η προη-γούμενη εμπειρία μπορεί να είναι ένα σημαντικό κίνητρο, αλλά δεν αποτελεί προϋπόθεση για τα Τέσσερα Λεπτά! Αυτό που θέλουμε να δούμε από εσένα είναι μέχρι που φθάνουν οι ιστορίες που μπορείς να πλάσεις με το μυαλό και την καρδιά σου. 
Αλήθεια, εσύ το έχεις σκεφτεί ποτέ για τον εαυτό σου; Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει και για αυτό ανυπομονούμε να το δούμε.
Ζήσε μία ολοκληρωμένη εμπειρία συγγραφής, μέσα από το Project των Τεσσάρων Λεπτών. Γράψε την ιστορία σου και στη συνέχεια δες την αποτυπωμένη σε ένα Συλλογικό Έργο, με τη Σφραγίδα των Εκδόσεων Μολύβι.
Μπορείς να μάθεις περισσότερα επικοινωνώντας

στο 4lepta@gmail.com."


“Σκέψου, γράψε, μοιράσου. Κρύψε μέσα στις λέξεις σου τα «Τέσσερα λεπτά» και άφησε τα να μας ταξιδέψουν…” - Νατάσσα Καραμανλή

πηγή: www.biscotto.gr

1 σχόλιο: